Servicii Arhitect Bucuresti: Proiecte case, proiecte blocuri, amenajari interioare, evaluari imobiliare
proiecte case cu personalitate
 
Arhitect Bucuresti Space Concept
 

Servicii Arhitect Bucuresti: Proiecte case, proiecte blocuri, amenajari interioare, evaluari imobiliare

In dorinta de a oferi solutii de proiectare complete si de calitate, echipa Arhitect Space Concept va sta la dispozitie de la realizarea conceptului pana la avizare si asistenta pe santier pentru proiecte case, vile, blocuri, spatii comerciale si proiecte amenajari interioare.

In functie de cerintele si nevoile specifice fiecarei investitii putem stabili gradul de detaliere al proiectului pentru toate specialitatile implicate: arhitectura, rezistenta, instalatii, de la DTAC (documentatie tehnica pentru autorizarea constructiei), extras din Proiectul Tehnic, pana la proiect detalii de executie.

Deoarece fiecare investitie este unica vom aborda fiecare proiect de arhitectura cu atentie maxima, insistand asupra aspectelor estetice, functionale si de stabilitate care vor oferi raspunsul optim pentru cladirea propusa, fie ca e vorba de proiecte case sau proiecte investitii mari- birouri, blocuri, spatii comerciale, restaurante.

Activitatea de proiectare arhitectura, care este domeniul principal de activitate al societatii implica realizarea unor proiecte cu complexitate variata, de la cerinte simple (locuinte individuale-case, vile, modificari apartamente, amenajari spatii comerciale, design interior apartamente si case) pana la investitii medii si mari (locuinte colective, sedii birouri, cladiri administrative,spatii productie-hale industriale, depozite).

Preturile se calculeaza pe metru patrat suprafata construita desfasurata, incepand pentru specialitatea arhitectura de la 7 euro/mp. Pentru o cotatie de pret efectiva va rugam sa ne contactati pentru a putea evalua proiectul dvs in functie de specificul acestuia.

Proiectele de arhitectura, modelele si imaginile randate 3d sunt realizate cu software licentiat Nemetschek Allplan Profesional 2009 , Thea Render si Gimp.

Departamentul de Evaluari imobiliare Space Concept realizeaza prin expertii nostri evaluatori acreditati ANEVAR expertize pentru toate tipurile de proprietati imobiliare: terenuri, case, apartamente, spatii comerciale, industriale, ferme, etc. Evaluarile pot servi ca suport pentru recalcularea impozitelor sau in activitatea bancara.

Arhitect Bogdan Patras | Arhitectura | design: Proiecte case,proiecte vile, birouri, spatii comerciale, restaurante, cafenele, design si amenajari interioare
(C)2007-2012 Proiecte si imagini case, locuinte colective, birouri, amenajari interioare si amenajari spatii comerciale
 
Rendered in 0.60658812522888 seconds.