Proiecte case stil mediteranean
 
Proiect casa mediteraneana Popesti Leordeni
proiecte case cu personalitate
 
Arhitect Bucuresti Space Concept
 

Proiect casa mediteraneana Popesti Leordeni

Proiecte - Proiect casa mediteraneana Popesti Leordeni
Proiect arhitectura casa cu regim de inaltime demisol, parter si etaj realizata in stil mediteranean pentru un teren amplasat in Popesti Leordeni. Beneficiarii si-au dorit o casa cu aspect primitor, in stil mediteranean cu influente americane, cu volume multiple intersectate si un acoperis realizat pe mai multe planuri verticale. Golurile arcuite, colturile tesite, cornisa evazata si celellalte elementele de limbaj arhitectural mediteranean au condus catre realizarea unui volum unitar al casei, cu mici rezalituri umbrite in dreptul teraselor sau balcoanelor. Casa are un regim de inaltime subsol, parter si un etaj. La subsolse gasesc: Camere tehnice, o crama boltita generoasa ca suprafata (69.2 mp)si un grup sanitar. La parter regasim zona de zi cu spatiile aferente ,dormitorul matrimonial cu dressing si baie si un garaj.
La etaj avem zona de noapte reprezentata de cele 3 dormitoare cu spatiile aferente- dressinguri si bai. La nivelul terenului s-a amenajat o piscina si o zona relaxare.
Proiectul casei prezinta caracteristicile stilului mediteranean american, cu suprafete interioare ample si volum "elaborat" al acoperisului, cu invelitoare din olane ceramice. Elementul dominant al compozitiei casei o reprezinta turnul care gazduieste casa scarii. Pe zona de spate a casei proiectul prevede amplasarea unui portic semiacoperit pentru a beneficia la maximum de siesta zilelor insorite sau de adapost in cazul vremii nefavorabile. Demisolul este destinat unei crame si incaperilor tehnice si de depozitare. La etaj proiectul casei prevede amplasarea a 3 dormitoare, bai si dressing. Peste zona livingului, langa scara este prevazuta o zona deschisa- supanta pe 2 nivele pentru a accentua caracterul reprezentativ al casei. Elementele volumetrice, cromatice si de decor arhitectura contribuie in compozitia lor la obtinerea unei imagini unitare si pitoresti a casei in stil mediteranean. Cladirea are o suprafata la sol de 242mp si o suprafata desfasurata de 664 mp.
Proiect arhitectura casa mediteraneana: arh.M. Stoica, arh,urb.B.Patras, st.arh. C. Susnescu.
Proiect rezistenta casa mediteraneana:ing.S. Dianu
Proiect instalatii casa mediteraneana: ing.C. Tomescu
Imagini casa mediteraneana: arh. A. David
(c)Proiecte case, imagini case- Space Concept SRL/ Brim Valuation SRL
Arhitect urb.Bogdan Patras - SPACE CONCEPT Proiecte Arhitectura & Amenajari interioare
 
Rendered in 0.53268599510193 seconds.