Proiecte case vacanta
 
Proiect casa vacanta cu mansarda "Sorin"
proiecte case cu personalitate
 
Arhitect Bucuresti Space Concept
 

Proiect casa vacanta cu mansarda "Sorin"

Proiecte - Proiect casa vacanta cu mansarda "Sorin"
Archipelag va prezinta urmatorul proiect casa cu mansarda:
Casa Sorin, cu parter si mansarda, este destinata unei familii de 3-4 membri. Suprafata redusa o recomanda unui regim de utilizare temporar ca locuinta de vacanta, dar casa poate fi locuita permanent, dispunand de toate facilitatile necesare in acest sens.
Imaginea naturala si primitoare este sustinuta de volumetria simpla, de terasa de acces ampla si nuantele contrastante ale finisajelor. Cromatica casei este propusa in armonie cu mediul natural, nuantele de verde ale acoperisului, tencuiala crem a peretilor si accentele constrastante rosii ale finisajelor ceramice de pe fatade facand trimitere la elemente vegetale.
Casa se compune in jurul unui cilindru cu rol de acces atat din exterior cat si intre etaje, adapostind scara. La parter se desfasoare spatiile de zi, cu vestibul. o camera de zi generoasa, bucatarie si baie. In completare mai sunt prevazute o depozitare si o spalatorie. Terasele largi relationeaza locuinta cu mediul ca filtre intre spatiul interior si curte. La mansarda, camera poate fi amenajata ca dormitor.
"Sorin" este o casa cu soluții arhitecturale interesante și unice . Este o alegere excelenta pentru persoanele care doresc să construiască casă unifamilială cu personalitate. Această casă de poveste poate fi folosit ca o casă de vacanță datorită suprafatei utile mici (85.90 m2).
Legenda planuri etaje

Parter :1.Vestibul 7.90 mp | 2.Depozitare 1 mp | 3.Baie 4.10 mp | 4.Bucatarie 6.90 mp | 5.Living 37.80 mp | 6.Spalatorie 4.20 mp | 7.Terasa
Mansarda 1.Hol 5.50 mp | 2.Dormitor 23.00 mp

Total suprafata locuibila 85.90 mp
Total suprafata utilizabila 107.90 mp
Suprafata construita la sol 78.00 mp

Autor Robert Wojciak
Arhitect urb.Bogdan Patras - SPACE CONCEPT Proiecte Arhitectura & Amenajari interioare
 
Rendered in 0.56891489028931 seconds.