Casa cu mansarda Fred
proiecte case cu personalitate
 
Arhitect Bucuresti Space Concept
 

Casa cu mansarda Fred

Proiecte - Casa cu mansarda Fred


Casa Fred, cu parter si mansarda, este destinata unei familii de 2-3 membri si poate functiona atat ca locuinta permanenta dar mai ales ca locuinta de vacanta.
Imaginea casei este dominata de silueta acoperisului in panta, echilibrata de linia orizontala puternica a aticului ce ascunde terasa de la etaj. Aticul curb marcheaza intrarea dinspre strada si se continua pe laterala, coborand apoi de-a lungul scarii ample ce leaga terasa de curte. Vitrajele largi de la mansarda dau impresia ca acoperisul "pluteste" peste parter si este sprijinit de corpul semineului, care devine dominanta estetica verticala.
Casa este finisata in culori calde, elegante. Acoperisul este invelit in tigla ceramica. Tamplaria precum si muchiile acoperisului sunt finisate din lemn masiv. Peretii exteriori varuiti crem contrasteaza cu aspectul aspru al accentelor volumetrice reprezentate de semineu, aticul terasei, balustrada scarii exterioare si soclu din beton varuit alb.
Planul parter este destinat activitatilor de zi, insumand livingul care se continua cu bucataria pe latura din spate, vestibulul, baia si scara.
La mansarda sunt prevazute dormitorul matrimonial si un dormitor pentru copil. Terasa generoasa care se continua cu o scara monumentala catre curte completeaza planul etajului.
Legenda planuri:
Parter:1.Vestibul 3.20 mp | 2.Bucatarie 9.00mp | 3.Living 36.60 mp | 4.Baie 10.90 mp 5.Depozitare
Etaj: 1.Hol 2.50 mp | 2.Dormitor matrimonial 14.20 mp | 3.Dormitor 7.00 mp
Total suprafata locuibila 83.40 mp
Total suprafata utilizabila 104.30 mp
Suprafata construita la sol 170.70 mp
Proiect: Arthur Wojciak
Arhitect urb.Bogdan Patras - SPACE CONCEPT Proiecte Arhitectura & Amenajari interioare
 
Rendered in 0.51908802986145 seconds.