Case mansarda Colectia Bianco: Alba G1
proiecte case cu personalitate
 
Arhitect Bucuresti Space Concept
 

Case mansarda Colectia Bianco: Alba G1

Proiecte - Case mansarda Colectia Bianco: Alba G1


Archipelag va prezinta:
Proiecte case mansarda Archipelag, Colectia Bianco : Casa Alba G1
Casă cu mansarda, beci si garaj. Proiectata pentru o familie de 4-5-persoane. La parter are un living cu semineu, dining şi bucătărie spaţioasă, cu cămară. Aici este amplasata o baie, o spălătorie şi un spatiu tehnic. Dormitoarele sunt amplasate la mansarda. Zona de noapte se compune din patru dormitoare si o baie confortabila. Forma acoperişului permite amplasarea unor panouri solare. Alba G1 este o casa confortabila si eficienta, pentru cunoscatorii eleganţei clasice, cu un twist modern. Este o constructie simplă şi economică care adaposteste un interior spaţios şi confortabil. Aranjamentul interior rafinat si funcţional permite amenajarea optima a incaperilor. Din exterior casa Alba arata la fel de impresionant si elegant- tencuielile uşor colorate combinate cu elemente din lemn creaza un tot armonios, primitor.
Colectia Bianco
Casa face parte din colectia Bianco (Ergonomie - Economie - funcţionalitate - formă pură - Glamour)
Casele Bianco au fost proiectate cu grijă deosebită pentru ergonomia şi comoditatea în utilizare. In fiecare proiect, Colectia Bianco minimizeaza coloanele sanitare. Gruparea spaţiilor în care este necesara alimentarea cu apă, canalizarea şi sistemele de ventilatie pot reduce costurile asociate cu punerea în opera a instalaţiilor.
Camerele de zi din Colectia Bianco sunt gandite economic si functional, ceea ce sporeşte confortul în utilizare şi subliniază în plus caracterul reprezentativ. Dormitoarele sunt proiectate cu grija pentru pastrarea intimitatii. Colecţia este dominata de o viziune ascetica de frumusete - simplitate, curatenie, perfectiune.
Suprafata utila: 137.48m ²
Suprafata interioara: 210.13m ²
Suprafata construita la sol:118.37 m²
Legenda plan:
1.Hol 4.63 m² | 2. Hol 9.26 m² | 3. Bucătărie 9.81 m² | 4. Cămară 1.48 m² | 5. Living,dining 35.75 m² | 6. WC 2.86 m² | 7.Uscatorie sau Dressing 2.91 mp |8. Spatiu tehnic 10.35 m² | 9.Garaj 18.23 m²
Proiect arhitectura casa mansarda: Artur Wojciak
Arhitect urb.Bogdan Patras - SPACE CONCEPT Proiecte Arhitectura & Amenajari interioare
 
Rendered in 0.56085395812988 seconds.